Taylor Fritz a făcut un penis pe cameră! „Sunt varză la desen”. Ce trebuia de fapt să iasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 4 componenți ai echipei mixte a Statelor Unite, Taylor Fritz (25 de ani, 9 ATP), Frances Tiafoe (24 de ani 17 ATP), Madison Keys (27 de ani, 13 WTA) și Jessica Pegula (28 de ani, 3 WTA), care au câștigat United Cup, la începutul acestui an au făcut o ”frăție” și desenează lacăte pe camere la Australian Open.

Taylor Fritz s-a făcut de râs cu desenul său. Foto Tennis.com
Taylor Fritz s-a făcut de râs cu desenul său. Foto Tennis.com

Între cei patru componenți s-a creat o legătură specială. Au stabilit chiar un semn comun care să îi reprezinte la Australian Open, doar că Fritz a fost trădat de talentul la desen. După victoria din turul inaugural, 6-4, 6-2, 4-6, 7-5, împotriva lui Nikoloz Basilashvili, Fritz s-a îndreptat către cameră și a vrut să deseneze un lacăt.

Rezultatul i-a distrat pe toți cei prezenți în arenă și a devenit viral pe rețelele de socializare. Tiafoe l-a ironizat: „Fraierul de Fritz tocmai a desenat un penis când a încercat să pună lacătul”. ”Pentru informarea dumnevoastră, am încercat să desenez un emoticon în formă de lacăt. Am uitat un detaliu important, acela că sunt varză la desen”, a răspuns cu umor Taylor Fritz.

Desenul lui Fritz i-a dus cu gândul pe internauți la altceva. Captură TV Eurosport
Desenul lui Fritz i-a dus cu gândul pe internauți la altceva. Captură TV Eurosport

Lacătul, simbolul prieteniei

Semnificația lacătului a fost necunoscută până în aceste zile. Într-un material publicat pe site-ul oficial al WTA, cei patru componenți ai echipei de la United Cup au explicat. „E o chestiune a echipei SUA. Arătăm că rămânem uniți, unii lângă ceilalți. Din păcate, Taylor a fost îngrozitor. Mă gândesc că de asta a și devenit viral și trebuie să explicăm acum. Nu e mare lucru, suntem doar noi prostindu-ne puțin.

Cred că vorbesc în numele tuturor. Cele două săptămâni petrecute împreună au fost cele mai bune din viața mea. Ne-am distrat pe cinste! Faptul că am și câștigat a fost cireașa de pe tort. De asta am decis să avem semnul nostru în continuare”, a spus Madison Keys.

Taylor Fritz a părăsit deja competiția din Australia, fiind învins de Alexei Popyrin în turul secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite