O nouă izbucnire nervoasă a lui Novak Djokovici. Ce i-a reproșat arbitrului

0
Publicat:

Novak Djokovici (35 de ani), care a avansat în turul III de la Australian Open, a avut o izbucnire nervoasă în timpul meciului cu francezul Enzo Couacaud (27 de ani/191 ATP), deranjat de un spectator.

Novak Djokovic a fost deranjat de un spectator Foto Profimedia
Novak Djokovic a fost deranjat de un spectator Foto Profimedia

Meciul a fost câștigat de Nole în patru seturi, scor 6-1, 6-7, 6-2, 6-0, după două ore și 55 de minute de joc. La jumătatea setului patru, fostul lider mondial a avut o discuție aprinsă cu arbitrul, deranjat fiind de un spectator.

Potrivit Gazetei Sporturilor, deranjat de un fan din primele rânduri, despre care spune că l-a agasat pe toată durata meciului, sârbul a mers să-i ceară socoteală arbitrului: „E complet beat! M-a provocat de la primul punct. N-a venit aici să urmărească meciul, vrea doar să intre în capul meu. Ce ai de gând să faci?”, s-a răstit Djokovic la arbitru.

Momentul s-a petrecut la 2-0 în favoarea sa în setul patru și l-a motivat și mai tare pe Djokovic, care n-a mai cedat niciun game până la final. El a avansat în turul III, unde va da peste Grigor Dimitrov.

Înainte de startul turneului, Craig Tiley, directorul Australian Open, îi amenințase pe fanii care intenționează să-l admonesteze pe Novak Djokovic la Melbourne că, în cazul în care-l vor huidui pe sârb, vor fi evacuați imediat din tribune.

Djokovic a acuzat probleme fizice

Novak Djokovic a avut emoții contra lui Enzo Couacaud timp de un set, acest lucru fiind pus pe seama problemelor fizice. Djokovic s-a deplasat cu greutate, plângându-se de dureri în aceeași zonă care i-a dat bătăi de cap în ultimele zile, la bicepsul femural stâng.

Djokovic chiar și-a luat o pauză de vestiar, în care fostul lider mondial a primit îngrijiri din partea medicului turneului. La reluare, Nole a fost tot ezitant, iar francezul a triumfat în tie-break. Emoțiile au fost risipite în următoarele două seturi, când un Djokovic s-a impus autoritar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite