Tătăruşanu are o mare şansă de a deveni titular la Fiorentina: „Avem un alt portar foarte bun în lot în afară de Neto!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Titular Fiorentinei dintre buturi, Neto, a căzut în dizgraţia sefilor echipei toscane, care îi întind o mână lui Ciprian Tătăruşanu. Portarul român a ajuns în vară la Firenze, dar nu a debutat deocamdată în Serie A.

Ciprian Tătăruşanu a jucat de când s-a transferat la Fiorentina doar în meciurile din Europa League şi din Cupa Italiei. Românul a fost ţinut pe bară în Serie A de titularul de drept Neto. Însă, începând de luna viitoare sunt şanse mari ca situaţia din poarta echipei toscane să se schimbe, deoarece Neto întră în ultimele şase luni de contract şi nu pare dispus să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea viola. 

Atitudinea reticentă a lui Neto i-a deranjat pe oficialii Fiorentinei, care i-au dat un ultimatum: "Neto a fost evaziv şi nu mă aşteptam la acest lucru. L-am sprijinit când nimeni nu credea în el, iar acum ne aflăm în impas. În prima săptămână a anului viitor vom discuta despre viitorul său. Nu este o situaţie plăcută, dar dacă nu vom ajunge la un acord, avem un alt portar foarte bun în lot", a spus preşedintele Fiorentinei, Andreea della Valle, citat de presa din Firenze.

Potrivit informaţiilor venite din presa britanică, Neto ar fi dorit de Liverpool. Pentru transferul său, "cormoranii" nu ar plăti nimic, deoarece Neto se află în ultimele şase luni de contract cu Fiorentina, în vreme ce portarul ar avea un salariu mai bun decât are la Firenze.

În aceste condiţii, Tătăruşanu ar putea deveni titularul de drept al postului de portar. În Europa League, goalkeeperul român a primit doar 4 goluri în cele 6 meciuri jucate în grupele competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite