Tănase, inamicul public numărul 1 în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul stelist a fost huiduit copios în victoria Stelei cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0.

În absenţa lui Gigi Becali, care a preferat să meargă la biserică, cei aproximativ 5.000 de fani care au fost aseară la meciul Steaua - Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, şi-au găsit o nouă „ţintă". Cristi Tănase a fost fluierat de spectatori încă din minutul 20. Acest lucru l-a afectat profund pe mijlocaşul stelist, care practic nu a jucat nimic. Cu zece minute înainte de finalul partidei, Stoichiţă l-a schimbat pe jucătorul venit de la Piteşti, iar acesta s-a dus direct la vestiare.

„Tănase a fost huiduit? Până acum nu mi-a demonstrat că îşi merită banii, pentru suma pe care am dat-o pe el trebuia să ia mingea să decidă singur meciul. Mi s-a spus că are forţă şi viteză, dar eu nu am văzut să aibă forţă şi viteză, nu a arătat nimic", a spus Gigi Becali.

În schimb, Mihai Stoichiţă i-a luat apărarea jucătorului său, dar a vorbit frumos şi despre Jelev şi Parpas. „Tănase a fost contestat, dar el are o imagine extraordinară, e văzut ca un mare talent şi este foarte greu să vină mereu cu ceva în plus. A fost foarte util echipei, însă lumea nu te iartă, trebuie să fii sclipitor la orice meci. Parpas şi Jelev sunt jucători utili, care nu-şi merită invectivele din partea unor oameni de la alte echipe. Iar statistica arată că, de când joacă ei, adversarii noştri au avut puţine ocazii de gol", a afirmat antrenorul.

De asemenea, şi Ienei a sărit să-l ajute pe fotbalist: „Tănase nu merită să fie huiduit, el este un jucator cu calităţi, publicul trebuia să îl încurajeze".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite