Tamaș, incurabil: Beat la antrenament, trimis în tribune. Culisele unui nou episod șocant

0
Publicat:

La ce talent uriaș a avut, Gabi Tamaș ar fi trebui să evolueze până la finalul carierei la o formație de top. Calitatea fotbalistică a stoperului român e demonstrată de faptul că, în ciuda derapajelor sale, a reușit, totuși, să joace la niște grupări importante, precum Galatasaray, Spartak Moscova și Auxerre.

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Așadar, e lesne de înțeles că Tamaș, dacă ar fi fost un profesionist, ar fi ajuns și mai sus. Așa însă, el a petrecut ultimii ani din cariera sa la formații ca Astra Giurgiu, U Cluj, Voluntari, Petrolul. Acum, de două sezoane, el evoluează în eșalonul secund, la Concordia Chiajna.

Drama e că Tamaș nu s-a potolit nici aici, la 39 de ani. Potrivit informațiilor obținute de Antena Sport, stoperul a fost exclus din lot pentru meciul cu Buzău (1-0) dintr-un motiv șocant. Concret, Tamaș s-ar fi prezentat beat la unul din antrenamentele dinainte jocului! Văzând această situație, antrenorul Eric Lincar (45 de ani) ar fi luat decizia de a-l trimite pe Tamaș acasă. Mai departe, l-a ținut în tribune, ieri, în partida câștigată pe teren propriu, cu Buzău. A fost primul meci din acest sezon în care Tamaș a lipsit din echipa Chiajnei, el având nouă apariții în primele nouă runde din liga secundă.

Antena Sport a notat că, în momentul în care Lincar l-a poftit să părăsească antrenamentul, Tamaș ar fi început cu înjurăturile! Spre norocul său, antrenorul și-a păstrat calmul și i-a transmis că va urma o discuție ulterioară. Din respect pentru Tamaș, șefii Chiajnei au încercat să minimalizeze absența fundașului de la meciul cu Buzău.

Gabi Tamaș are o problemă personală, nu s-a întâmplat nimic. Eu cu el am reglat lucruile în vară. E un grup frumos, dar un grup care trebuie să înțeleagă că trebuie muncească pentru a obține rezultate. Sunt fotbaliști cu nume aici, unii au multe promovări. Simbioza asta reușim foarte greu să o găsim. Dacă nu ești un grup și unul-doi trag chiulul“, a spus Lincar, după partida de luni, cu Buzău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite