Talpan „fierbe“: FCSB, urmează un al doilea meci pe Stadionul Steaua. Cât vor costa biletele cu CFR Cluj

0
Publicat:

România dă semne că face pași spre normalitate, iar faptul că Stadionul Steaua a fost scos din ghearele unor indivizi care l-au administrat, de parcă era stadionul lor, e un exemplu fericit, în acest sens. Așadar, de acum înainte, FCSB sau orice altă echipă va avea posibilitatea să închirieze Stadionul Steaua, plătind chiria aferentă și respectând termenii din contract.

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

De altfel, foarte probabil, chiar FCSB va mai juca, pe viitor, pe arena din Ghencea. Pentru că Arena Națională, blocată pentru organizarea unor concerte între 15 iulie – 15 august, va fi, din nou, indisponibilă, în curând. Concret, în weekendul 2-3 septembrie, cel mai mare stadion al țării va găzdui East European Comic Con. Vorbim cel mai important eveniment din Europa de Est dedicat pasionaților de benzi desenate, animații, jocuri video, filme și seriale TV.

Cum în acel weekend, FCSB are meci, acasă, cu Universitatea Craiova, iar CSA Steaua va juca, în deplasare, în „B“, cu CSC 1599 Șelimbăr, foarte probabil, formația patronată de Gigi Becali va ajunge, din nou, pe arena din Ghencea.

35.000

de euro e chiria vehiculată în presă pe care o va plăti FCSB pentru a juca meciul cu CFR Cluj de duminică (ora 21.30) pe arena din Ghencea.

FCSB – CFR Cluj, prețul biletelor

*Peluze - 30 lei

*Tribuna a II-a - Inel 1 - 50 lei

*Tribuna I - Inel 1 - 100 lei

*VIP - 200 lei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite