Florin Talpan, de râsul Facebook-ului: Motivul pentru care colonelul e dat dispărut

0
Publicat:

Florin Talpan se lăuda, nu mai departe de acum 11 zile, că nu se va semna niciun contract, nici acum, nici pe viitor, între CSA Steaua și FCSB pentru închirierea arenei din Ghencea. Extrem de sigur pe el, juristul Clubului Sportiv al Armatei își încheia discursul, spunând că FCSB n-are ce căuta pe Stadionul Steaua, după cum Adevărul a arătat aici.

Florin Talpan a trecut pe „mute“, în ultimele zile. FOTO: Arhiva Adevărul
Florin Talpan a trecut pe „mute“, în ultimele zile. FOTO: Arhiva Adevărul

Până să aibă aceste intervenții publice în mass-media, colonelul Talpan făcuse o șocantă criză de nervi, în timpul negocierilor CSA Steaua – FCSB, lăsându-i pe cei prezenți la întâlnirea respectivă cu gura căscată. Președintele formației din Berceni, Valeriu Argăseală, a povestit, ulterior, cum până și oficialii CSA Steaua au fost surprinși de țipele lui Talpan.

A fost nevoie de niște declarații virulente, oferite de premierul României, Marcel Ciolacu, pentru ca Florin Talpan să devină, brusc, „omul invizibil“. Pentru că, din momentul în care Ciolacu s-a arătat nemulțumit de faptul că un stadion ridicat din bani publici a ajuns să fie administrat de niște oameni, după bunul lor plac, pomenind numele lui Talpan de vreo două ori, colonelul de la CSA Steaua a dispărut.

Sesizând această situație, jurnalistul Costi Mocanu (Prima TV) a avut o remarcă inspirată pe Facebook, postarea sa, scurtă și la obiect, rezumând ce s-a întâmplat, în ultimele zile. „Cum a vorbit Ciolacu, cum a tācut Talpan“, a scris Mocanu. Acesta explicase deja, înaintea acestei postări, de ce oamenii de la CSA Steaua, în frunte cu Florin Talpan, se află acum într-o situație fără ieșire, după modul revoltător în care au tratat subiectul închirierii arenei din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite