„Sunt OK!“ Reacţia Simonei Halep după înfrângerea din turneul de la Adelaide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep va avea câteva zile în plus pentru a-şi pregăti debutul la Australian Open, după ce a fost învinsă în sferturi la Adelaide
Simona Halep va avea câteva zile în plus pentru a-şi pregăti debutul la Australian Open, după ce a fost învinsă în sferturi la Adelaide

Simona Halep a părăsit turneul de la Adelaide în faza sferturilor de finală, însă rămâne încrezătoare în perspectiva Australian Open-ului, care debutează în noaptea de duminică spre luni.

Sunt OK. Sunt gata şi mă simt pregătită pentru Australian Open. Ştiu că nu va fi uşor, e începutul sezonului, iar eu niciodată nu am jucat foarte bine în această perioadă. Vreau să îmi intru în ritm, să văd ce trebuie să schimb în jocul meu şi să fiu din ce în ce mai bună în fiecare zi“, a declarat Simona Halep, citată de DigiSport, după înfrângerea în faţa Arynei Sabalenka.

Cu 30 de lovituri câştigătoare, faţă de 12 ale româncei, Sabalenka a fost de neoprit de la 4-4 în primul set, câştigând şapte game-uri consecutiv. Statistica a reţinut totuşi doar şase greşeli neforţate în dreptul campioanei de la Wimbledon, ceea ce este un aspect pozitiv.

Simona Halep a obţinut rezultatele cele mai bune în turneul de început de an când a jucat la Shenzhen, în China (titluri în 2015 şi 2018), având însă şi o semifinală la Sydney, în 2016.

Prima adversară a Simonei Halep la Australian Open va fi americanca Jennifer Brady.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite