Șumudică, scene șocante în Arabia Saudită: A fost oprit cu greu de stafful său VIDEO

0
Publicat:

Adevărul a scris, săptămâna trecută, că atunci când Marius Șumudică (52 de ani) e luat de val, în extaz, cei din jur trebuie să-și facă griji! La începutul sezonului, dansul din buric al românului, după o victorie dramatică, a fost urmat de o serie de cinci eșecuri consecutive și de urlete ale tehnicianului de la Al-Raed la un interviu.

Acum, după mișcările senzuale ale lui Șumudică de săptămâna trecută, după un alt succes, a venit, din nou, criza de nervi. Pentru că, luni seară, Al-Raed a fost ținută în șah, în deplasare, 1-1 cu Al-Feiha. Echipa lui Șumudică a condus cu 1-0, după golul fostului CFR-ist. Damjan Dokovici (24), însă s-a văzut egalată, în minutul 80, când a înscris Trajkovski.

Sumudica

Nu însă golurile au ajuns în prim-plan, după această partidă, ci reacția nervoasă a lui Șumudică! Acesta s-a luat la ceartă cu cineva din tribune, cel mai probabil un spectator, și cu greu a fost reținut de stafful său, gesturile sale fiind cu adevărat șocante pe marginea gazonului. Când mai sunt două etape din campionatul saudit, Al-Raed ocupă locul 9 din 16, având 33 de puncte după 28 de meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite