Șumudică dansează, arabii disperă: Ce s-a întâmplat ultima dată, când românul a dat din buric VIDEO

0
Publicat:

Marius Șumudică dă semne că nu învață nimic din greșelile trecutului! La începutul sezonului, când era pe val cu Al-Raed, având trei victorii și un eșec, în perioada septembrie – octombrie, românul s-a apucat de dansuri orientale, după un succes cu Al-Adalah (2-1).

Sumudica

În zona arabă, unde jucătorilor le lipsește, uneori, profesionalismul, mai ales la formații mai mici cum e Al-Raed, atât le-a trebuit elevilor lui Șumi! Care, probabil, s-au și relaxat, văzând comportamentul antrenorului lor, după o serie mai bună de rezultate. Așadar, ce a urmat după mișcările senzuale ale lui Șumudică din octombrie? O criză prelungită, cu cinci înfrângeri în următoarele cinci partide! Bineînțeles, după aceste eșecuri pe bandă, lui Șumudică i-a cam dispărut cheful de dans. Și a început să dea interviuri explozive, așa cum Adevărul a arătat aici.

Ulterior, Al- Raed s-a mai redresat și a obținut și victorii, fiind în acest moment pe locul 9 din 16. Vorbim despre o clasare care reflectă nivelul unei formații de mijlocul clasamentului, așa cum e trupa pregătită de Șumudică în Arabia Saudită.

Luni seară, Al-Raed a obținut un succes categoric, scor 5-0, acasă, în fața celor de la Damak, echipă pregătită de un alt român, Cosmin Contra (47 de ani). Partida a fost urmată de un nou recital dat de Șumudică. Acesta a început să danseze în fața spectatorilor, luându-și, la un moment dat, un elev ca partener de dans! Imaginile s-au viralizat și pot fi văzute mai jos.

Probabil, suporterii lui Al-Raed au intrat în panică, aducându-și aminte ce s-a întâmplat cu echipa, ultima dată când Șumudică s-a apucat să dea din buric. Doar că, de această dată, Al-Raed nu mai are cum să lege cinci înfrângeri, ca data trecută, în condițiile în care mai sunt doar trei partide de jucat, în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite