Șumudică ia de la turci și dă la români: salariul colosal oferit unui jucător la care renunță polonezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Șumudică (52 de ani) are o situație dificilă la Gaziantep. Echipa pe care a preluat-o de pe ultimul loc în Superliga turcă, fără niciun punct, și-a revenit, la un moment dat, însă, începând cu data de 10 decembrie, criza s-a reinstaurat la Gaziantep. De altfel, de atunci, a fost obținută o singură victorie în șase meciuri de campionat. În rest, au fost două înfrângeri și trei egaluri.

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Cu această serie nefastă, echipa lui Șumudică s-a apropiat, din nou, de zona retrogradării. Acum, după 20 de etape, Gaziantep e pe 16 cu 21 de puncte, la un punct distanță de poziția a 17-a, prima care duce în liga secundă.

Într-o tentativă de a întări lotul, Șumudică tocmai a obținut împrumutul lui Deian Sorescu (26 de ani) de la formația poloneză, Raków Czestochowa, aflată pe locul 4 în prima ligă. Aici, Sorescu a avut 11 prezențe în actuala ediție de campionat, adunând 643 de minute pe teren, cu un gol.

Digi Sport a anunțat că Rakow a acceptat despărțirea de Sorescu, după ce l-a împrumutat la FCSB, în returul sezonului trecut. Acum, trimiterea sa la Gaziantep poate fi urmată de un transfer definitiv în vară. Până atunci, potrivit gsp.ro, mijlocașul de 26 de ani va avea un salariu colosal în Turcia: 30.000 de euro pe lună!

Cu astfel de transferuri, presiunea crește și mai mult pe Marius Șumudică! El e condamnat să salveze Gaziantep de la retrogradare, în condițiile în care a umplut lotul cu jucătorii doriți de el. Vorbim despre fotbaliști precum Florin Niță (36 de ani), Junior Morais (37 de ani), Alex Maxim (33 de ani) și Denis Drăguș (24 de ani).

Deian Sorescu (în galben)
Deian Sorescu (în galben)

Șumudică a și confirmat pentru digisport.ro iminenta sosire a lui Sorescu la Gaziantep: „Deian e un jucător polivalent și, în plus, dispus la orice efort pentru a face performanță. În situația noastră, am nevoie de oameni cu foame de performanță. Mie îmi place caracterul lui și sunt convins că dacă va veni alături de noi, el va fi pregătit sută la sută în vară pentru Campionatul European din Germania“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite