Șumudică, ținut în România de COVID-19: cum se manifestă boala „apocaliptică“ din 2020 în cazul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 2020 – 2021, dacă cineva, mai ales o vedetă, ar fi avut test pozitiv pentru SARS-CoV-2, acest necaz l-ar fi propulsat direct pe prima pagină a ziarelor și site-urilor românești. Era perioada în care „Apocalipsa COVID“ era în plină desfășurare, iar cine refuza să privească această boală ca pe o tragedie colosală era etichetat imediat „covidiot“ și „șoșocar“.

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Astăzi, COVID-19 există în continuare și cauzează îmbolnăviri și decese, dar potențialul său „apocaliptic“ a dispărut de mult. În schimb, citim cum vaccinul inventat a ajuns să fie aruncat la gunoi, provocând, deocamdată, o pierdere de „doar“ 4 miliarde de euro.

La ora actuală, ca orice altă viroză respiratorie, SARS-CoV-2 îmbolnăvește, indiferent de statutul vaccinal și trecerea anterioară prin boală. Marius Șumudică (52 de ani), care a mai fost bolnav de COVID-19, e printre cei care, în aceste zile, a primit un test pozitiv, după cum a relatat Digi Sport. Marea problemă a lui Șumudică nu e însă starea sa fizică, ci faptul că boala i-a dat programul peste cap. Fiindcă tehnicianul de la Gaziantep a fost nevoit să-și schimbe biletul de avion de întoarcere în Turcia. Superliga din această țară a programat ultima etapă din 2023, între 23 și 25 decembrie. Prima rundă din 2024 se va disputa în zilele de 5, 6 și 7 ianuarie 2024. Atunci, Gaziantep, locul 15 din 20, va întâlni penultima clasată Pendikspor, acasă, pe 5 ianuarie.

Ce a povestit Marius Șumudică pentru Digi Sport?

*Nu mă simt bine, dar nici nu sunt chiar atât de rău, încât să nu mă pot mișca din pat și aș fi vrut să plec pentru că aveam antrenament vineri seară.

*M-au băgat în nu știu ce bază de date și mi-au spus că n-am voie să urc în avion. OK, am încredere deplină în staff, Petre Cristian, Gabi Mărgărit, Florin Tene și Ciprian Moscu, dar e alteva să fiu și eu acolo. Probabil că pe 2-3 ianuarie o să ajung (n.r. – în Turcia). pe 5 avem meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite