Șumudică, pe patul spitalului în Turcia: comunicatul clubului despre starea românului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Șumudică are un debut nefericit de an! De fapt, problemele sale, cele de sănătate, au început de la finalul anului trecut, după cum Adevărul le-a detaliat aici. Doar că, odată ajuns în Turcia după vacanța de iarnă, tehnicianul celor de la Gaziantep părea că și-a recăpătat sănătatea. Mai ales că a fost pe bancă, vinerea trecută, în primul meci oficial din 2024: 2-2 acasă cu Pendikspor în campionat.

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Din păcate, după această partidă care l-a supărat pe Șumudică, în condițiile în care ai săi au fost egalați de la 2-0 în minutul 49, s-a înrăutățit și starea sa de sănătate. Și, potrivit presei locale, tehnicianul de 52 de ani a ajuns la spital. Semn că boala a lăsat urme asupra organismului său. Cum a și apărut deja o o fotografie cu Șumudică pe patul spitalului, clubul Gaziantep a reacționat printr-un comunicat preluat de Digi Sport.

Sumudica spital jpg

Ce a anunțat clubul Gaziantep?

*Antrenorul nostru, Marius Șumudică, revenit în orașul nostru după ce s-a simțit rău săptămâna trecută, a fost internat din nou, ca urmare a stărilor de rău pe care le-a acuzat. S-a decis că tratamentul antrenorului nostru trebuie continuat. Acesta a fost supus unor investigații detaliate la Spitalul Sani Konukoglu, iar starea sa de sănătate se îmbunătățește. Îi dorim însănătoșire grabnică și sperăm că se va recupera cât mai repede posibil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite