Șumudică, aproape de a-și vedea visul cu ochii. Reacția antrenorului după întâlnirea secretă cu Dan Șucu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Șucu s-a întâlnit joi timp de o oră și jumătate cu Marius Șumudică, discuție în care cei doi și-au expus planurile în ceea ce privește Rapidul. Dacă acționarul giuleștenilor s-a arătat încântat de primul contact cu antrenorul liber de contract, și tehnicianul crede că întâlnirea a fost pozitivă.

Marius Șumudică, un personaj aparte al fotbalului românesc. Foto GFK
Marius Șumudică, un personaj aparte al fotbalului românesc. Foto GFK

În derivă după ce a început play-off-ul, cu un singur punct acumulat în 7 partide, Rapidul este în căutarea unui antrenor care să-i aducă în sezonul viitor performanțele la care conducerea și fanii sperau după ce s-au investit doar în transferuri peste 7 milioane de euro. Marius Șumudică e în cărți pentru a deveni noul antrenor al formației giuleștene începând din sezonul viitor, asta dacă Bogdan Lobonț nu reușește o minune și califică echipa în cupele europene.

Vrea club la standarde occidentale

Antrenorul pe care galeria îl dorește pe banca Rapidului a oferit o primă reacție, pentru Fanatik, după discuția cu Dan Șucu. „E adevărat, m-am văzut cu domnul Șucu. A fost o întâlnire pozitivă! Nu pot și nici nu vreau să intru în amănunte, respect faptul că domnul Șucu a dorit să mă cunoască personal. Dacă vreți alte detalii, vă rog să discutați cu domnia sa…

Pot să vă spun doar atât, a fost o oră și jumătate extrem de plăcută, în care am discutat cu un om care nu dorește decât binele Rapidului. Nu se gândește decât la binele Rapidului, cum să formeze un club la standarde occidentale, la standarde europene pentru fanii din Giulești!

Meci decisiv, duminică

Bineînțeles, este de notorietate, nu mai trebuie să repet asta, Rapidul este forever în sufletul meu… Le doresc multă baftă și lui Lobonț, și echipei, să câștige cu CFR-ul și să spere în continuare la Europa. Vedem zilele următoare dacă se va și concretiza ceva, cel mai bine ar fi să discutați cu patronul echipei, cu domnul Șucu”, a declarat Marius Șumudică.

O decizie în privința băncii tehnice a giuleștenilor se va lua cel mai probabil după meciul CFR Cluj - Rapid, de duminică (21.30), când vișiniii vor afla dacă mai trag sau nu sperațe pentru cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite