Strada pe care se află stadionul Bayer Leverkusen, redenumită "Bulevardul Xabi Alonso"

0
Publicat:

Consiliul municipal şi primarul oraşului Leverkusen au răspuns rapid la manifestările de entuziasm ale fanilor echipei Bayer Leverkusen după câştigarea matematică a titlului în Bundesliga şi au redenumit temporar strada pe care se află stadionul grupării "Bulevardul Xabi Alonso".

Xabi Alonso. FOTO: EPA
Xabi Alonso. FOTO: EPA

Fanii "aspirinelor" au acoperit indicatoarele rutiere din jurul stadionului cu noua "denumire" a străzii. Bayer Leverkusen şi-a asigurat primul titlu de campioană naţională din istoria sa, după ce a învins-o duminică pe Weder Bremen cu un categoric 5-0.

Bayer va primi trofeul rezervat câştigătoarei Bundesligii abia pe 18 mai, în ultima etapă a sezonului şi, conform informaţiilor DPA, petrecerea oficială pentru titlu va avea loc în data de 26 mai la BayArena, stadionul echipei din Leverkusen, la o zi după finala Cupei Germaniei.

Bayer Leverkusen are mari şase să realizeze "dubla" în acest sezon, fiind considerată favorita finalei Cupei Germaniei, în care va înfrunta formaţia de ligă secundă FC Kaiserslautern, pe 25 mai, pe Olympiastadion din Berlin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite