Steaua - Universitatea, din nou pe mâna lui Robert Dumitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigăzile care vor oficia la partidele din etapa a 33-a, penultima din ediţia 2009/2010 a Ligii I.

Duelul de duminică (ora 22.00) din Ghencea, dintre Steaua şi Universitatea Craiova, va fi condus la centru de Robert Dumitru, braşoveanul care a arbitrat şi partida tur dintre cele două echipe, câştigată de bucureşteni cu 2-1, în Bănie.

Robert Dumitru va fi ajutat la cele două margini de asistenţii Octavian Şovre, din Oradea, şi Sebastian Gheorghe, din Suceava, în timp ce arbitru de rezervă va fi Cristinei Babadac, din Alexandria. Observator a fost delegat Mircea Neşu, din Oradea.

Centralul braşovean a mai condus un meci în deplasare al Ştiinţei în acest sezon, cel de la Vaslui, din etapa a 28-a, câştigat de olteni cu 1-0.

Totdeauna ne-am gândit să batem în Ghencea. Meciul va fi foarte greu, iar ce se spune acum sunt numai tâmpenii, care să ne adoarmă pe noi. E o mizerie să spui că Steaua - Craiova va fi blat. Este bun şi un punct, dar simt că putem să câştigăm, ghinionul nu poate să ţină la nesfârşit“, a fost pronosticul dat de patronul Craiovei, Adrian Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite