Steaua: „Fanii noştri nu vor fi lăsaţi să intre pe stadion la Astra“. Suporterii confirmă, Jandarmeria contrazice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner afişat de membri ai Peluzei Sud Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Banner afişat de membri ai Peluzei Sud Steaua FOTO Răzvan Păsărică

Steaua va disputa sâmbătă ultima partidă din acest an, împotriva liderului din Liga I, Astra Giurgiu. Un aspect neobişnuit la această confruntare este reprezentat de „piedica“ pusă suporterilor roş-albaştri care doresc să facă deplasarea.

Oficialii echipei Steaua i-au atenţionat pe care care intenţionează să meargă la Giurgiu, în vederea meciului cu Astra, că vor întâmpina obstacole. „Am informaţii că suporterii noştri nu vor fi lăsaţi să intre pe stadion. Se încearcă îndepărtarea lor de tribune. Peluza Nord va fi prezentă, Peluza Sud refuză să facă deplasarea din cauza preţurilor puse în bataie de joc. 

Firma de pază şi ordine şi Jandarmeria pot lua decizia să nu lase pe stadion chiar dacă au bilete. Se pot înscena unele lucruri. Noi vrem să demonstrăm că suporterii noştri sunt civilizaţi şi vor să intre pe stadion la ora 16.00. Sper să îi avem în tribune de la începutul meciului, nu de prin minutul 80. Am primit 300 de bilete, dar sigur vor fi mult mai mulţi“.
Informaţia potrivit căreia măsurile de precauţie vor fi mărite a fost confirmată pentru „Adevărul“ de unul dintre membrii Peluzei Sud Steaua: „Am fost sunaţi de monitorii Jandarmeriei şi ne-au transmis faptul că aceste controale vor fi mult mai riguroase“.

În ciuda celor două surse care declară acelaşi lucru, Jandarmeria contrazice declaraţiile oficialilor Stelei, prin vocea purtătorului de cuvânt de la Giurgiu, Nicoleta Beianu: „Măsurile de ordine sunt exact aceleaşi ca la meciurile cu Petrolul sau cu Dinamo. Deosebit e faptul că a fost suplimentat numărul de jandarmi, pentru că este o partidă cu grad ridicat de risc. În mod normal, la meciuri mobilizăm cam 50 - 60 de jandarmi. Suporterii Stelei trebuie să se prezinte la orele 17.30 în vecinătatea stadionului pentru a putea participa la meci. Nu avem motiv să interzicem accesul la meci atâta timp cât au un comportament civilizat. Sperăm ca totul să se desfăşoare bine mâine şi să fie linişte“, a declarat aceasta pentru „Adevărul“.

Steaua are şansa să încheie anul din poziţia de lider al Ligii I, dacă va reuşi să învingă Astra pentru a doua oară în trei zile. Sâmbătă se va disputa partida restantă din etapa a II-a şi roş-albaştrii mai au nevoie doar de trei puncte pentru a egala formaţia antrenată de Daniel Isăilă. Meciul este programat la ora 18.30, fiind transmis de DolceSport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Federico Piovaccari despre performanţa de a fi golgheter la Steaua: „E cea mai bună perioadă din cariera mea“

Momente tensionate pentru Fernando Varela în meciul Steaua - Astra. Portughezul a leşinat pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite