Federico Piovaccari despre performanţa de a fi golgheter la Steaua: „E cea mai bună perioadă din cariera mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federico Piovaccari, golgheterul Stelei în Liga I, a reuşit să înscrie şi în meciul câştigat de roş-albaştrii miercuri, cu Astra Giurgiu, pe Arena Naţională (3-1).

Cu toate că a fost introdus pe teren de Laurenţiu Reghecampf abia în minutul 68, atacantul italian a avut nevoie de aproximativ un sfert de oră pentru a marca, profitând de o eroare a lui Alexandru Măţel. Federico Piovaccari a declarat după meci, pentru DigiSport, că perioada petrecută la echipa din Ghencea este una fără precedent în cariera sa: „Am avut moral bun, deoarece ştim că suntem prima echipă din campionat. Sâmbătă vom avea o nouă partidă importantă (n.r. restanţa din etapa a II-a, tot cu giurgiuvenii) şi suntem siguri de o nouă victorie contra Astrei.

Noi am făcut un meci mai bun decât adversarii azi. Ne-a ieşit jocul obişnuit, am demonstrat şi acum şi în trecut că suntem mai buni. Totuşi, ne gândim mult şi la meciul de sâmbătă, pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Noi suntem Steaua, normal că pornim ca favoriţi. Ne batem pentru campionat, Cupă şi Supercupă. Dacă vom juca la fel cum am făcut-o azi, vom învinge sigur şi la Giurgiu. Nu cred că ne-au pus în dificultate fotbaliştii Astrei. S-a văzut încă de la început că n-a fost o partidă grea pentru noi şi că am condus jocul pe teren. Nu e însă de-ajuns să câştigăm la Astra pentru a deveni favoriţi la un nou titlu. Totul depinde de retur. Îmi pare rău că nu vom mai fi în cupele europene, dar astfel vom fi avantajaţi în campionat. Pentru mine sunt cele mai bune 4-5 luni din carieră. N-am avut niciodată o asemenea medie, asemenea cifre. Dar golurile mele nu puteau veni fără ajutorul echipei şi fără încrederea pe care am primit-o de la antrenor“.

Cifrele lui Federico Piovaccari

6 goluri la Steaua, reuşite în 11 meciuri, dintre care în 9 a fost titular;

1.000.000€ este valoarea estimată de transfermarkt.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Steaua - Astra 3-1: campioana a fost cu două clase peste liderul Ligii I

Cum a reuşit Steaua să nimicească Astra: Reghecampf a dezvăluit ce a lipit pe pereţii vestiarului înainte de meci

Patronul Astrei i-a desfiinţat pe stelişti: „Nişte derbedei“. Ce l-a scos din sărite pe Ioan Niculae şi cum se va revanşa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite