Momente tensionate pentru Fernando Varela în meciul Steaua - Astra. Portughezul a leşinat pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins miercuri Astra Giurgiu, pe teren propriu (3-1) şi s-a apropiat la trei puncte de primul loc al Ligii I. Roş-albaştrii vor avea şansa să încheie anul din poziţia de lider al clasamentului, dacă îi vor învinge din nou pe giurgiuveni sâmbătă, când e programată restanţa etapei a II-a, în deplasare.

Dincolo de victoria fără emoţii reuşită de Steaua, doza de dramă a meciului a fost asigurată de Fernando Varela, care a fost protagonistul unui episod mai puţin fericit. Portughezul s-a accidentat în prelungirile meciului, când, după o ciocnire cu Łukasz Szukała , a căzut la pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa aproximativ un minut. 

Alexandru Tudor a oprit imediat meciul, iar fundaşul a fost ajutat de Andrei Prepeliţă şi la scurt timp a primit îngrijiri medicale. Fotbalistul iberic a fost introdus pe teren de Laurenţiu Reghecampf abia în minutul 79, în locul lui Cristi Tănase.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Federico Piovaccari despre performanţa de a fi golgheter la Steaua: „E cea mai bună perioadă din cariera mea“

VIDEO Steaua - Astra 3-1: campioana a fost cu două clase peste liderul Ligii I

Cum a reuşit Steaua să nimicească Astra: Reghecampf a dezvăluit ce a lipit pe pereţii vestiarului înainte de meci

Patronul Astrei i-a desfiinţat pe stelişti: „Nişte derbedei“. Ce l-a scos din sărite pe Ioan Niculae şi cum se va revanşa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite