Steaua Exim Bank, campioană naţională la baschet, în competiţia Under 18

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puştii de la Steaua sunt campioni FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Puştii de la Steaua sunt campioni FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Steaua CSM EximBank a reuşit o performanţă importantă, adjudecându-şi titlul de campioană la categoria U18 masculin.

Echipa roş-albastră s-a impus în finala cu U Mobitelco (68-66), desfăşurată duminică, la Cluj-Napoca. „Militarii“ au plecat victorioşi, graţie unui coş de trei puncte marcat cu doar câteva secunde înainte de final.
„Reuşita aceasta ne asigură că tot ce facem în sectorul juvenil are o coerenţă şi ne dă speranţa că mâine, poimâine, tinerii vor face pasul la categoria de seniori. Sunt fericit că ambiţia şi munca îşi spun cuvântul“, a declarat preşedintele Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, pentru www.iClara.ro.
De menţionat că stelistul Ionuţ Berceanu a fost desemnat cel mai bun jucător al ultimul act din competiţie, iar cvintetul ideal al turneului a fost alcătuit din: Berceanu, Diaconescu, Iliescu (toţi trei de la Steaua CSM EximBank), Kuti (U Mobitelco), Mainea (Aurel Vlaicu), în vreme ce cel mai bun marcator şi MVP al turneului a fost desemnat Nicolescu (VIPO).

La nivelul echipei mari, Steaua CSM EximBank este angrenată în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Masculin, unde se duelează cu BC Mureş. Roş-albaştrii au pierdut primele două meciuri, disputate pe teren propriu, miercuri (87-93), respectiv joi (90-94), programul din perioada următoare presupunând un meci pe 6 mai, iar dacă mureşenii se vor impune şi atunci, se vor califica în ultimul act al competiţiei. În caz contrar, se va mai juca o partidă pe 7 mai şi, în situaţia unui egal, va exista partida decisivă, pe 11 mai, la Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite