Au pierdut şi la baschet! Steaua Exim Bank pregăteşte revanşa cu BC Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a pierdut la baschet
Steaua a pierdut la baschet

Chiar în zua în care Steaua a pierdut la fotbal contra celor de la ASA Tg. Mureş, echipa de baschet Steaua EximBank a fost bătută de BC Mureş.

Primul meci disputat de Steaua CSM EximBank şi BC Mureş, miercuri, în semifinalele din Liga Naţională de Baschet Masculin, s-a încheiat cu o victorie pentru cea de-a doua echipă, care s-a impus cu 93-87. Roş-albaştrii au beneficiat, însă, de atmosfera antrenantă a suporterilor prezenţi de la ambele peluze.

„A fost un meci foarte frumos, decis pe finalul timpului oficial. Am întâlnit o echipă care e foarte bine aşezată în teren şi asta ne-a făcut probleme pe alocuri. Contează mult cum reacţionăm, cum răspundem, am simţit şi lipsa jucătorilor accidentaţi. Rezultatul contează ca moral pentru Mureş, dar e important să câştigăm al doilea meci şi să jucăm în deplasare cu un scor general egal, 1-1. Nu se schimbă nimic, credem în calificarea în finală! Atmosfera a fost foarte frumoasă, mă bucur că suporterii încep să fie din ce în ce mai implicaţi, e din ce în ce mai multă lume care vine şi asta însemană că suntem pe drumul cel bun. Avem nevoie de suporteri!“, a declarat preşedintele echipei Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, pentru www.iClara.ro.

Următoarea partidă se dispută astăzi, 30 aprilie, tot la Sala Polivalentă, începând cu ora 19.45. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite