Steaua-Dinamo 1-1 / Reghecampf, dur cu elevii săi: "Au făcut multe greşeli. Nu s-au ridicat la nivelul pe care îl aşteptam"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf a felicitat Dinamo după egalul obţinut în Ghencea FOTO gsp.ro
Reghecampf a felicitat Dinamo după egalul obţinut în Ghencea FOTO gsp.ro

Steaua-Dinamo 1-1 / Tehnicianul Stelei a fost foarte dezamăgit la finalul derby-ului cu Dinamo din cauza atitudinii elevilor săi, dar a găsit totuşi puterea de a-i felicita pe "câini" pentru modul cum au jucat în Ghencea.

Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport: "Suntem dezamăgiţi în primul rând pentru că jucătorii mei nu s-au ridicat la nivelul pe care îl aşteptam. Au făcut multe greşeli, multe erori care au apărut neaşteptat. Nu am avut atitudinea pe care trebuia să o avem. O să facem o analiză după ceea ce s-a întâmplat astăzi.

VIDEO Steaua-Dinamo 1-1. Keşeru a marcat primul său gol pentru roş-albaştri şi a evitat înfrângerea campioanei

Trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo, au fost agresivi, au câştigat multe mingi la mijlocul terenului, iar noi nu am fost lucizi. Jucătorii noştri şi-au dorit mult, dar nu au avut răbdare, au făcut multe greşeli simple. Ne-am surprins singuri că am făcut multe greşeli, dar este de lăudat ceea ce a făcut Dinamo azi. A jucat foarte bine.

Steaua-Dinamo 1-1 / Ionuţ Negoiţă îi ironizează pe stelişti: "Nu mă aşteptam să ne bată cu 5-0". Stoican, foarte dezamăgit la finalul derby-ului

Am jucat de multe ori cu mingi lungi şi nu acesta era jocul nostru. Este foarte bine că am reuşit să egalăm. Este binevenit acest joc pentru anumiţi jucători, au la ce să se gândească", a spus tehnicianul Stelei la finalul derby-ului.

Mihai Stoica pentru Digi Sport: Vreau să-i felicit pe cei de la Dinamo pentru modul cum au jucat, pe Stoican, ei au avut o prestaţie foarte bună. Am încercat să-i facem pe jucători să înţeleagă că un derby nu se câştigă decât pe teren. Rezultatul e echitabil, dar am avut o evoluţie palidă. E bine totuşi că am luat un punct şi că ne-am distanţat în clasament faţă de Astra. 

Dacă ne uităm la raportul cornerelor, însă, am fost net peste Dinamo (n.r. Steaua a avut 13 cornere, Dinamo niciunul). Ne aşteaptă un meci foarte dificil la Cluj, echipă care n-a câştigat decât un meci în faţa noastră în Liga 1. Suntem în continuare pe primul loc, la o diferenţă destul de mare de locul 2, dar nu e suficient pentru titlu. Singurul aspect pozitiv după acest meci este că atacantul Keşeru a marcat primul său gol pentru Steaua."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite