Steaua-Dinamo 1-1 / Ionuţ Negoiţă îi ironizează pe stelişti: "Nu mă aşteptam să ne bată cu 5-0". Stoican, foarte dezamăgit la finalul derby-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Sever Gheorghe
FOTO Sever Gheorghe

Steaua-Dinamo 1-1 / Deşi a ironizat Steaua la finalul derby-ului, patronul dinamovist s-a aratat totuşi mulţumit cu egalul obţinut de Dinamo în Ghencea. Pe de altă parte, Stoican a fost foarte dezamăgit din cauză că elevii săi au scăpat victoria în ultimele minute ale confruntării.

Ionuţ Negoiţă: Nu mă aşteptam să ne bată cu 5-0, chiar sunt supărat. Glumesc. Îi felicit pe băieţi, pe antrenori, am încredere în echipă. Ştiam valoarea noastră. Eu zic că am fost la înălţime şi în Ghencea. Arbitrii au condus echitabil, nu am ce reproşa.

VIDEO Steaua-Dinamo 1-1. Keşeru a marcat primul său gol pentru roş-albaştri şi a evitat înfrângerea campioanei

Sunt foarte mulţumit, un egal în Ghencea înseamnă cât o victorie, mai ales că ne-au ironizat înainte. Eu ştiu că a fost o răutate din partea lor. Dinamo va continua să crească şi cred că avem o şansă bună şi în Cupă, mai ales că jucăm pe stadionul nostru. Trebuie să ne păstrăm modestia, aroganţa este pentru cei lipsiţi de educaţie", a comentat patronul dinamovist la Digi Sport.


Flavius Stoican la Digi Sport: "Sunt un pic dezamăgit pentru că am fost la un pas să câştigăm. Totuşi, e un punct foarte bun pentru noi. Etapa trecută am condus timp 80 de minute şi am luat două goluri pe final. Ăsta e fotbalul, e dureros pentru mine că luăm goluri la final. Am venit să câştigăm pe Ghencea. Am avut câteva situaţii să ne desprindem. Keşeru ne-a spulberat visele pe final. Ţin să-i felicit pe jucători, care sunt destul de trişti acum. Dacă băteam le închideam gura celor care vorbesc rău de Dinamo. Acestor jucători nimeni nu le-a dat vreo şansă şi e frustrant. Suntem foarte dezamăgiţi de reacţiile unora, nu ne-a fost deloc uşor. Am demonstrată că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă", a spus Stoican la Digi Sport.

Steaua-Dinamo 1-1 / Reghecampf, dur cu elevii săi: "Au făcut multe greşeli. Nu s-au ridicat la nivelul pe care îl aşteptam"

"Eu nu stau cu sabia deasupra capului, eu pun suflet în ceea ce fac, sunt entuziast. Orice e posibil pe viitor, nu-mi e frică de nimic."

"Dragoş Grigore e cel mai bun executant de lovituri de la 11 metri al lui Dinamo. El a dat dovadă de sânge rece, el a decis să bată aşa şi a avut puţin noroc. L-am schimbat pentru că nu mai putea, avea probleme musculare."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite