Steaua - Astra are destule poliţe de plătit Gigi Becali: "Niculae este un găinar!" Ioan Niculae: "Becali e un primitiv!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt bogaţi şi au tot ce le trebuie dar asta nu-i opreşte să se jignească suburban din cauza fotbalului. Gigi Becali şi Ioan Niculae au avut ceva de împărţit cu puţin timp în urmă, iar meciul dintre echipele lor poate fi prilej de răzbunare pentru ei.

Steaua - Astra nu e numai disputa dintre locul 1 şi locul 2 în campiona, ci şi între doi oameni de afaceri foarte potenţi financiar. Cei doi s-au făcut însă de râs într-o dispută verbală de la distanţă, care a depăşit mult graniţele bunului simţ. Ioan Niculae a afirmat că la meciul tur dintre Astra şi Steaua, terminat cu victoria liderului, scor 4-3, câţiva fotbalişti de la Astra au fost "mânjiţi" de Steaua. Declaraţia lui a stârnit o reacţie violentă a lui Gigi Becali: "Ioan Niculae e un găiinar. Ce poţi să spui despre cineva care de atâţia ani stă pe locul 6-7? Miliardele cu care se laudă sunt puse de el acolo". Pe moment, Niculae nu a mai spus nimic, dar o altă afirmaţie a lui Becali, care a dezvăluit un plan imaginar de vindere a Rapidului de către George Copos către Ioan Niculae l-a înfuriat pe cel mai bogat român. "Gigi Becali e un primitiv agresiv. De asta mă atacă el"

În seara aceasta, "găinarul" şi "primitivul" au meci cu echipele pe care le finaţează. Coincidenţă sau nu, ei au stabilit aceeaşi primă pentru jucători, în cazul victoriei: câte 10.000 de om.

Conform ultimului top al celor mai bogaţi români Ioan Niculae are o avere aproximată la 1,7 miliarde de euro, în vreme ce Gigi Becali a scăzut la 300 de milioene de euro. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite