Steaua a plecat spre Turcia: cine a fost lăsat acasă, când se va juca primul amical şi care e situaţia lui Budescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Steaua a alergat după Ciprian Marica şi Constantin Budescu, în tentativa de a-şi rezolva problemele din atac, însă, deocamdată, singurii fotbalişti luaţi de campioni sunt de profil defensiv.

Bourceanu (lăsat, deocamdată, acasă, deoarece are probleme cu viza de Turcia), Pintilii şi Pârvulescu (readus de la Voluntari) sunt noutăţile din această iarnă, în condiţiile în care echipa a plecat, astăzi, spre Antalya pentru primul cantonament care va dura până la 21 ianuarie şi care va include şi un amical cu Young Boys Berna (19 ianuarie).

Deşi era dat ca sigur la Steaua, pentru 1,1 milioane de euro, Constantin Budescu s-a prezentat la reunirea giurgiuvenilor. Dacă antrenorul Marius Şumudică a insistat că transferul vedetei sale la bucureşteni a picat, în schimb, fotbalistul a avut o altă variantă.

„Eu cred că e încheiată telenovela Budescu, din moment ce patronul clubului (n.r. – Ioan Niculae) mi-a transmis că jucătorul nu pleacă decât pentru o anumită sumă“, a declarat Şumi. 

„N-am vorbit cu patronul, e foarte greu pentru că e privat de libertate. Am auzit că ar fi probleme financiare la club, îmi doresc să salvez acest club pentru că am petrecut o perioadă bună aici. Dacă m-aş duce la Steaua aş ajuta ambele echipe, pe Steaua să câştige campionatul şi pe Astra să poată continua în prima ligă“, a spus Budescu.

3 milioane de euro e cota lui Constantin Budescu, potrivit site-ului transfermarkt.com.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite