Simona Halep se califică în optimile de finală de la Indian Wells unde o va întâlni pe Sorana Cîrstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (24 WTA) a câştigat în două seturi partida disputată în compania americancei Cori Gauff (12 WTA), în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep s-a impus fără emoţii în două seturi şi merge mai departe în optimile de finală. Acolo o va întâlni pe Sorana Cîrstea, jucătoarea româncă eliminând-o mai devreme pe rusoaica Anna Kalinskaya în 3 seturi, scor 5-7, 6-1, 6-0.

Sorana Cîrstea s-a calificat în premieră în optimile de finală de la Indian Wells.

Simona Halep a făcut un meci excelent în care nu i-a dat nicio şansă adversarei sale. La scorul de 5-3, în primul set, Halep a salvat trei mingi de break. 

În setul secund ambele jucătoare şi-au câştigat serviciul până la scorul de 4-4. Simona a reuşit să obţină punctul final pe serviciul adversarei şi după o oră şi 15 minute de joc şi-a adjudecat victoria. 

Calificarea în optimi îi asigură româncei un premiu de 94.575 de dolari şi 120 de puncte WTA. 

Halep şi Cîrstea s-au mai întâlnit de trei ori până acum, ultima oară în 2010. Cîrstea conduce cu 2-1 în întâlnirile directe după victoriile de la Cincinnati din 2010 şi din sferturile unui turneu ITF din 2008. De cealaltă parte, Simona a câştigat o singură partidă cu Sorana în 2010, în sferturile de finală ale turneului de la Marbella.

În ediţia trecută a turneului de la Indian Wells, Simona Halep a fost eliminată încă din turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. În 2015 românca a triumfat la acest turneu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite