Simona Halep, prima declarație după 19 ore petrecute în fața judecătorilor de la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut ieri a doua rundă de audieri la TAS, unde încearcă, alături de echipa sa, să-i convingă pe judecători să-i micșoreze suspendarea dată de ITIA, de 4 ani. Ea a ieșit aseară zâmbitoare din sediul Tribunalului din Lausanne, alături de fratele său, Nicolae și cei trei avocați care o reprezintă.

Simona Halep, după a doua zi de audieri la TAS. Captură TV
Simona Halep, după a doua zi de audieri la TAS. Captură TV

„Bună seara, vă repet că nu pot să vorbesc. Vorbim la final”, au fost cuvintele transmise de Simona Halep, care se supune în continuare cerinței impuse de TAS de a nu da declarații. Nici principalul avocat al jucătoarei nu a făcut vreo dezvăluire: „Vom vorbi mâine”, a spus, scurt, Howard Jacobs. Singurul care a făcut referiri la proces a fost apărătorul român al Simonei, Bogdan Stoica, după prima zi de audieri. El a declarat că rămâne optimist și că numărul de zece ore petrecute în interiorul tribunalului nu reprezintă un lucru ieșit din comun pentru o astfel de audiere.

În total, Simona Halep a petrecut 19 ore în fața judecătorilor, 10 miercuri și 9 joi. Astăzi, românca are ultima zi în care să-și prezinte probele și să răspundă la întrebările magistraților de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Data la care va fi anunțată decizia finală nu a fost încă stabilită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite