Mouratoglou, dat de gol de presă: ce a declarat francezul la audierile cazului Halep

0
Publicat:

Patrick Mouratoglou (53 de ani) a „îngropat-o“ pe Simona Halep. Această concluzie a fost explicată, pe larg, cu argumente de Adevărul aici. Iar tot ce s-a întâmplat, între timp, confirmă, din păcate, această realitate.

Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou

Mai întâi, a fost interviul prin care francezul și-a asumat vina în povestea cazului de dopaj în care a băgat-o pe „Simo“. Iar astăzi, prezent la audierile apelului depus de Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, Mouratoglou a recunoscut, încă o dată, că e principalul vinovat. Potrivit Euronews România, dar și alte surse din presă, cu jurnaliști prezenți la Lausanne, Mouratoglou a admis, în fața arbitrilor TAS, că suplimentul cu colagen, contaminat cu Roxadustat, a fost consumat de Halep la recomandarea staffului Academiei Mouratoglou. Cum fostul antrenor al Simonei a spus direct acest lucru, nici n-a fost nevoie de prea multe întrebări din partea comisiei TAS. Așa se și explică faptul că Mouratoglou a părăsit clădirea după doar 23 de minute.

Din păcate, în ciuda declarațiilor date de Mouratoglou, atât în fața arbitrilor TAS, cât și în trecut, în presa internațională, ele nu schimbă cu mult datele problemei pentru Halep. Adevărul a explicat aici de ce Simona a fost suspendată 4 ani de Sport Resolutions, ea nereușind să-și demonstreze nevinovăția la tribunalul de la Londra.

Inclusiv avocatul Cristian Cernodolea a spus că e greu de crezut că Halep va obține anularea suspendării la TAS, explicând cazul româncei, ca la carte, aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite