„Groparii“ lui Halep, prezenți la Lausanne: doi oameni care au distrus imaginea Simonei vor fi audiați astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) duce o luptă crâncenă pentru a mai salva ce se poate din cariera și reputația ei. Un indicator clar, în acest sens, e că, miercuri, constănțeanca a stat 9 ore în spatele ușilor închise de la TAS, în prima zi a audierilor cazului de dopaj. Astăzi, românca va juca „setul doi“, pentru ca vineri, în ultima zi a audierilor, să abordeze „decisivul“.

Simona Halep
Simona Halep

După ce s-a aflat, încă de ieri, că „Simo“ va fi susținută în timpul audierilor și de fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou (53 de ani), acesta urmând să vorbească în fața arbitrilor de la TAS despre implicarea sa nefericită în această poveste, aseară, Halep și Mouratoglou chiar au luat cina împreună, într-un restaurant la Lausanne. Antena 3 a intrat în posesia unei fotografii, în stil paparazzi, în care se vede cum Mouratoglou, unul dintre „groparii“ lui Halep, stă chiar lângă ea la restaurant. Francezul a admis deja, în mod public, că are mustrări de conștiință pentru ce i s-a întâmplat Simonei.

Potrivit jurnaliștilor aflați la Lausanne, în această dimineață, Mouratoglou s-a prezentat deja la sediul TAS pentru audierile care vor începe de la ora 10.30, ora României. La audieri va sosi și Candice Gohier, celălalt om care a contribuit la ruinarea lui Halep. Gohier, fizioterapeută de meserie, e omul de la Academia Mouratoglou care i-a dat Simonei suplimentul cu colagen contaminat cu Roxadustat.

Așadar, astăzi, „groparii“ româncei, Mouratoglou și Gohier, vor fi audiați la TAS, urmând să-și recunoască implicarea în această poveste. Din păcate, chiar și așa, șansele Simonei la TAS sunt mici, după cum a explicat avocatul Cristian Cernodolea, în exclusivitate, pentru Adevărul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite