Simona Halep la Stuttgart. Sara Errani, atac discret înaintea partidei de azi din sferturi: „Eu am jucat FED Cup!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep joacă, azi, la Stuttgart în compania italiencei Sara Errani, în sferturile de finală ale turneului din Germania.

Simona Halep este favorită în disputa de la Stuttgart, care va începe la ora 15.00 (Digisport 3) şi, indiferent de deznodământul partidei, ea va urca luni pe locul doi în ierarhia mondială WTA. Bilanţul întâlnirilor directe dintre Simona Halep şi Sara Errani este 1-1, ultima confruntare având loc anul trecut şi fiind câştigată de Simona. 

Italianca, 27 de ani, locul 15 WTA, a declarat înaintea partidei cu Simona Halep la Stuttgart. „Ultima dată când ne-am întâlnit, la Doha, m-a surprins foarte mult. Atunci nu era aşa sus în clasament, nu făcuse încă rezultate foarte bune, dar am simţit că are un nivel înalt. Vom vedea ce va fi mâine. Va trebui să mă bazez foarte mult pe dreapta mea, să o fac să se mişte. Cam asta este pe scurt, dar va trebui să mai vorbesc cu antrenorul meu. Vă spun adevărul, sunt foarte obosită pentru că eu am jucat şi în Fed Cup. Din fericire, am mai avut o zi liberă la Stuttgart, dar în timpul meciurilor am simţit oboseala. De mult n-am mai avut o săptămână liberă”.

Sara Errani a jucat săptămâna trecută, în weekend, trei meciuri în FED Cup, contribuind din plin al victoria Italiei, 3-2 în faţa Statelor Unite, care au avut-o în echipă şi pe Serena Williams.

Turneul din categoria Premier de la Stuttgart este dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari

FOTO Apariţie de senzaţie a Simonei la Stuttgart. Românca i-a dat pe spate pe nemţi cu noul ei look

CTP: „Simona şi-a luat zgura de pe cap, dar înjurătorii ei nu se vor potoli”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite