Simona Halep debutează duminică în turneul de la Madrid. De la ce oră va juca sportiva în vârstă de 25 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Simona Halep, deţinătoarea trofeului, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, va debuta duminică la Madrid Open, competiţie organizată de Ion Ţiriac, urmând să o întâlnească în primul tur pe cehoaica Kristyna Pliskova, poziţia 58 în ierarhia mondială.

Halep şi Pliskova vor evolua în meciul 4 de pe arena Manolo Santana, în jurul orei 17.30. În partida a treia de pe terenul Arantxa Sanchez Vicario, Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va întâlni, în runda inaugurală, pe daneza Caroline Wozniacki, a zecea favorită a competiţiei şi poziţia 11 în clasamentul mondial.

În meciul patru de pe terenul 5, Sorana Cîrstea, locul 64 WTA, care a primit o invitaţie pe tabloul principal, va evolua în compania rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul 13 şi locul 16 WTA.

În proba de dublu masculin de la Madrid, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) vor întâlni, în primul tur, cuplul Nick Kyrgios/Jac Sock (Australia/SUA), în cel de-al patrulea meci de pe terenul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite