Simona Halep a devenit nume de echipă: Decizie oficială anunţată de un club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, un model şi pentru baschetbaliste
Simona Halep, un model şi pentru baschetbaliste

Brandul reprezentat de a doua jucătoare a lumii a devenit atât de puternic şi atractiv în România, încât a început să fie folosit şi de formaţii care n-au legătură cu tenisul.

Simona Halep e cea mai bună sportivă din România la ora actuală, depăşind-o inclusiv pe Cristina Neagu, cu precizarea că handbalista CSM-ului a şi absentat un an de pe teren din cauza unei accidentări.

Halep, în schimb, se află într-o formă sportivă excelentă, dovadă şi faptul că, în acest an, deşi a disputat doar 17 meciuri, a câştigat două titluri, la Dubai şi la Praga. Constănţeanca rămâne o figură extrem de populară, aşa că numele ei a ajuns să fie folosit şi de echipe fără legătură cu tenisul. 

Mai precis, de o formaţie de baschet feminin din Liga Naţională care se va numi...Pheonix CSU Simona Halep. Decizia a fost anunţată printr-un comunicat oficial.

Ce au spus conducătorii echipei?

*Cu mândrie vă anunţăm trecerea la o nouă identitate vecină cu succesul, care ne va responzabiliza în primul rând pe noi, dar care sperăm să fi model de inspiraţie pentru viitoarele talente ale baschetului constănţean. 

*În baza parteneriatului pe care îl avem cu CSU Ştiinţa Constanţa, care a devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanţa, clubul nostru îşi va schimba şi el numele şi se va numi pe viitor Phoenix CSU Simona Halep Constanţa. 

*Şi ce moment mai potrivit ar putea fi dacă nu unul care vine imediat după succesul Simonei la Praga Open după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus?

*Fără a fi o presiune în plus pentru noi, sperăm ca victoriile obţinute de cea mai bună jucătoare de tenis a Constanţei şi a României să fie luate ca reper de fiecare dintre cei care alcătuiesc familia Phoenix Constanţa şi împreună să oferim cât mai multe momente de satisfacţie, să atingem noi praguri ale succesului şi să demonstrăm că merităm să ne identificăm alături de Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite