Selecționerul Argentinei a lămurit cazul Messi: Cât mai are de gând să joace Leo

0
Publicat:

Lionel Messi a condus Argentina spre triumf, la CM 2022, iar după această reușită, lumea fotbalului a primit un răspuns în privința comparației cu Diego Armando Maradona. De acum, cel puțin din perspectiva cifrelor, avem un verdict concret, după cum Adevărul a arătat aici.

Lionel Messi a câștigat Mondialul, ultimul mare trofeu care lipsea din vitrina sa.
Lionel Messi a câștigat Mondialul, ultimul mare trofeu care lipsea din vitrina sa.

Deși toată lumea se aștepta ca, odată cu terminarea Mondialului, Leo să-și ia adio de la echipa națională, căpitanul „pumelor“ a spus, răspicat, că nici n-are de gând să facă așa ceva! Iar acum, selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni (44 de ani), a vorbit și el despre intențiile elevului său.

Să-l ai pe Leo în echipă e un privilegiu, un câștig uriaș. Trebuie să sperăm că nu aceasta a fost ultima sa participare la o Cupă Mondială! Trebuie să păstrăm tricoul cu numărul 10 pentru el și, de câte ori vrea să joace, să-i dăm acest tricou. Iar dacă va lua decizia de a se retrage, trebuie să vedem cum ne vom descurca. Deocamdată însă, trebuie să rămânem optimiști că își va continua cariera pe terenul de fotbal“, a spus Scaloni pentru presa argentiniană.

Următorul mare turneu fotbalistic pentru Argentina va fi Copa America 2024 care, teoretic, ar trebui să să se joace, între 14 iunie – 13 iulie. Deocamdată însă, n-a fost desemnată nici măcar gazda evenimentului! Argentina va aborda Copa America 2024 din postura de deținătoarea trofeului, după ce a câștigat această competiție, în 2021, în Brazilia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite