Bisht-ul purtat de Messi valorează o avere: Oferta lansată de un politician arab

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mondialul din Qatar a trecut, Bisht-ul purtat de Messi la festivitatea de premiere continuă să fie în centrul atenției. Ce-i drept, motivul diferă, în funcție de țara în care se discută despre haina purtată de starul argentinian.

Lionel Messi, îmbrăcat de Emirul Qatarului. FOTO: Arhiva Adevărul
Lionel Messi, îmbrăcat de Emirul Qatarului. FOTO: Arhiva Adevărul

La noi, subiectul a stârnit o reacție bizară din partea fostului internațional, Viorel Moldovan, taxată imediat de românii cu legături cu zona arabă. În schimb, în Orientul Mijlociu, oamenii au interpretat gestul lui Messi, de a pune Bisht-ul pe el, înaintea ridicării trofeului, drept un gest de prietenie, de respect pentru obiceiurile locale. Și de aici, au curs laudele la adresa căpitanului Argentinei. Mai mult decât atât, potrivit Orange Sport, Ahmed Al-Barwani, avocat şi membru al parlamentului din Oman, a lansat o ofertă de un milion de dolari pentru a cumpăra Bisht-ul purtat de Leo pe scena de la stadionul Lusail.

Din sultanatul Oman vă felicit pentru câştigarea Cupei Mondiale Qatar 2022. Bisht-ul arab, un simbol al cavalerismului şi înţelepciunii. Vă ofer un milion de dolari pentru acel Bisht“, a scris Ahmed Al-Barwani pe Twitter.

Materialul din care e confecționată hainea purtată de Messi după finala Mondialului conține păr de cămilă, blană de capră, dar și inserții de aur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite