Argentinienii își tatuează imaginea cu Messi sărutând trofeul Cupei Mondiale. „Am doar programări legate de Mondial” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatuajele cu imaginea fotbalistului Lionel Messi sărutând trofeul Cupei Mondiale sunt la modă în Argentina, după ce naționala din America de Sud a cucerit trofeul suprem.

Tatuaj Messi. FOTO Twitter
Tatuaj Messi. FOTO Twitter

"În următoarele două săptămâni nu am decât tatuaje legate de Mondial. Unii se programaseră deja ca să li se tatueze şerpi sau cranii, dar au schimbat pentru Messi sau Cupă. Am deja în program două sau trei întâlniri pe zi", a explicat Esteban Vucinovich, supranumit "Tebi Cobra".

Potrivit acestui tatuator din Buenos Aires, trofeul Cupei Mondiale este cel mai solicitat, urmat de Messi şi de portarul Emiliano Martinez care a fost decisiv în finala cu Franţa în prelungiri şi la loviturile de departajare (3-3 după prelungiri, 4-2 la lovituri de departajare), scrie Agerpres. 

Aceşti suporteri se inspiră de exemplele date de câţiva jucători argentinieni, deveniţi acum campioni mondiali, ca Angel Di Maria care şi-a tatuat de curând trofeul Cupei Mondiale pe piciorul drept.

"Pe piele pentru eternitate. Mulţumesc mult, prietene. Ai spus-o când am câştigat Copa America (în 2021 - n. r.). Am păstrat celălalt picior pentru această ocazie. Hai Argentina!"', a scris Di Maria pe Instagram.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite