Secretul unui somn profund și odihnitor: Ritualul lui Haaland, cel mai bun fotbalist al planetei

0
Publicat:

Atacantul norvegian, Erling Haaland, vedeta echipei engleze de fotbal Manchester City, obişnuieşte să doarmă cu gura lipită cu scoci, sperând astfel să rămână în cea mai bună formă a sa.

Erling Haaland, atent și cu alimentația sa
Erling Haaland, atent și cu alimentația sa

Înainte de a se culca, fotbalistul norvegian are grijă să-şi bandajeze gura cu o bandă adezivă, după ce a purtat timp de trei ore ochelari care filtrează lumina albastră. Tânărul de 23 de ani a făcut cunoscut ritualul său în cursul unui interviu cu YouTuber-ul Logan Paul, pentru podcastul său "Impaulsive".

"Eu consider că somnul este lucrul cel mai important din lume. Pentru a dormi bine, sunt câteva lucruri simple de făcut, precum ochelari care blochează lumina albastră, care blochează toate undele din cameră şi cred că este foarte important", a declarat Haaland. "Trebuie să încercaţi să vă bandajaţi gura cu bandă adezivă. Eu dorm aşa. Prea multe lucruri nu sunt bune, dar câteva tehnici zilnic sunt benefice", a adăugat el.

Haaland a adăugat că punerea unei benzi adezive peste gură îi permite să-şi maximizeze respiraţia pe nas, iar lumina albastră, emisă de diferite ecrane, poate perturba somnul. Cu aceste mici ritualuri, starul norvegian pare să-şi menţină forma care a dus la 52 de goluri înscrise în primul său sezon cu Manchester City, câştigând o triplă istorică, campionat, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite