Scene incredibile în fotbalul românesc: Antrenorul echipei lui Dragnea Jr., ridicat de mascaţi de pe teren!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Baciu (44 de ani), fost căpitan al Stelei, a fost ridicat de mascaţi după un meci de liga a doua şi adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

UPDATE - Marius Baciu a fost eliberat în această seară. La ieşirea de la Parchet, fostul fundaş a explicat aici de ce a fost luat de mascaţi, de parcă ar fi fost un mafiot de talie internaţională!

UPDATE Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au afirmat că a fost pus în executare un mandat de aducere şi că dosarul „nu are legătură cu mafia pariurilor, sau cu persoane publice”.

Simona Prescorniţă, procuror şi purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, a confirmat că situaţia în care se află Marius Baciu n-are legătură cu mafia pariurilor, aşa cum s-a speculat iniţial.

„A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuţie un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice“, a declarat Simona Prescorniţă.

----------------------------------

ŞTIREA INIŢIALĂ

Scene demne de filmele americane la finalul meciului Sportul Snagov – Turris Turnu-Măgurele, scor 2-3, desfăşurat, astăzi, pe stadionul „Juventus“ din Colentina. 

Antrenorul oaspeţilor, Marius Baciu, a fost aşteptat de mascaţi la finalul întâlnirii, urcat în dubă şi luat direct de pe stadion! 

Departamentul de Integritate din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) ar fi avut informaţii că Baciu, fost căpitan al Stelei, echipă la care a evoluat între 1996 şi 2002, ar fi jucat sume mari la pariuri, ceea ce e interzis prin regulament! FRF ar fi sesizat apoi organele de poliţie!

Inclusiv partida de astăzi, 1 pauză, 2 final, în care Sportul Snagov a condus cu 2-0 la pauză, pentru ca, la final, să cedeze cu 3-2, pare a fi una suspectă!

UPDATE – În acest moment, informaţiile sunt contradictorii. Potrivit Digi 24, Baciu ar fi fost reţinut într-un dosar privind evaziune fiscală. Totuşi, varianta mai plauzibilă rămâne cea legată de parurile sportive. Cei de la gsp.ro susţin că, în momentul în care a fost luat de mascaţi, Baciu avea la el un bilet pe care jucase 1 pauză, 2 final, la meciul disputat, astăzi, de echipa sa, Turris! Exact aşa a fost şi desfăşurarea jocului: Sportul Snagov a condus la pauză cu 2-0, însă a cedat la final cu 2-3!

UPDATE – Mădălin Ionţiă, preşedintele celor de la Turris, locul 4 din 20 în liga a doua, a oferit o primă reacţie pentru gsp.ro. „Eu am plecat imediat după sfârşitul meciului. Nu ştiu nimic! Am înţeles doar că au venit jandarmii. Chiar nu ştiu nimic“, a spus Ioniţă.

UPDATE – Marius Baciu e al treilea antrenor al celor de la Turris în actuala stagiune. Echipa a început sezonul cu Erik Linkar pe bancă, însă acesta a demisionat la 1 octombrie. A urmat mandatul lui Florin Bratu, dar acesta a rezistat la Turris doar 18 zile, plecând din cauza neînţelegerilor cu jucătorii săi. Cu Bratu, Turris a înregistrat o victorie, un egal şi două înfrângeri. 

La 25 octombrie, a fost instalat Marius Baciu pe bancă. Tehnicianul de 44 de ani a debutat cu o înfrângere la Csikszereda (0-1), după care a remizat cu Ripensia acasă (3-3), iar astăzi a câştigat, dramatic, cu Sportul Snagov (3-2).

UPDATE - Patronului clubului Sportul Snagov, formaţie care a cedat, astăzi, în meciul cu Turris, a oferit şi el o prima reacţie pentru gsp.ro. „Evenimentele de la final sunt independente de clubul Snagov! Noi am pierdut partida pe teren. Nu avem nicio legătură cu evenimentele petrecute la final. Nu cunoaştem niciun detaliu referitor la vizita mascaţilo. Suntem extrem de supăraţi că am pierdut acest meci“, a declarat Ovidiu Onosă.

UPDATE – Preşedintele clubului Turris, Mădălin Ioniţă, a vorbit şi pentru sport.ro, spunând că intervenţia mascaţilor, la finalul meciului, i-a şocat pe jucători. „Nu cred că băiatul asta (n.r. – Marius Baciu) a omorât pe cineva. Putea să-i trimită o invitaţie, îl aştepta undeva. Dacă aşa sunt regulamentele, nu e treaba mea. M-a şocat ce s-a întâmplat, pentru că au intrat în vestiar peste jucători. Suntem şocaţi toţi. Exclus să fie ceva necurat cu Turris Turnu Măgurele. Nu ştiu nimic, dânsul (n.r. – Marius Baciu) e aici de două săptămâni, habar n-am ce şi cum. Nu ştiu nimic“, a declarat Ioniţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite