„E strigător la cer!“: Marius Baciu a apărut revoltat în faţa jurnaliştilor şi a explicat de ce l-au luat mascaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O partidă din liga a doua, Sportul Snagov - Turris (2-3), a furnizat nişte scene şocante, iar la ce i s-a întâmplat antrenorului oaspeţilor, mulţi au crezut că acesta e, de fapt, un infractor de talie mondială! În realitate, a fost mult zgomot pentru nimic.

La câteva ore după ce a fost ridicat de la stadionul celor de la Juventus Colentina, care a găzduit la Bucureşti partida Sportul Snagov - Turris, scor 2-3, Marius Baciu (44 de ani) a şi fost eliberat.

La prânz, după ce Baciu a fost reţinut, anumite site-uri au mers atât de departe cu speculaţiile legate de implicarea fostului fotbalist în aranjarea unor partide pentru pariuri, încât au scos din arhivă inclusiv faze din perioada în care Baciu era la Steaua, acum aproape două decenii!

După ce a fost eliberat, tehnicianul de 44 de ani a venit în faţa jurnaliştilor şi, însoţit de avocatul său, Vlad Hosu, a explicat ce i s-a întâmplat şi de ce.

Ce a spus Marius Baciu?

*Am fost într-o situaţie jenantă, chiar nu credeam că pot fi învinuit pentru un asemenea lucru. Pe scurt, tatăl unui copil m-a acuzat că aş fi luat bani că nu l-am băgat pe fiul lui la Daco-Getica (n.r. - fosta echipă a lui Baciu). Pur şi simplu, am rămas cu gura căscată! Aş vrea să vedeţi şi persoana care m-a reclamat şi să trageţi concluziile!

*Eu sunt împotriva mafiei pariurilor, n-am intrat vreodată într-o casă de pariuri. E doar reclamaţia unui părinte, cu nemulţumiri, cu ameninţări. Sunt şi eu părinte, am investit într-o şcoală de fotbal, nu mi-am favorizat nici propriul copil. E ceva strigător la cer!

*M-am speriat foarte tare, normal când nu ştii despre ce e vorba. Nici cei de la Parchet nu se aşteptau să se ajungă la aşa ceva, s-au comportat extraordinar cu mine, eu am fost comunicativ, le-am explicat ce s-a întâmplat, le-am spus adevărul. Eu sunt un om corect.

*Eram încordat după meci, nici nu mă puteam bucura, să revii de la 0-2, era o perioadă fără victorii...Am stat cu medicamentele în buzunar. Au venit şi m-au luat pe nepusă masă, nici nu au spus despre ce e vorba, poţi să cazi jos să mori!

Ce a spus Vlad Hosu?

*Nu e nicio legătură cu vreo mafie a pariurilor. Nu exista nicio acuzaţie în acest sens. E destul de facil pentru noi să demontăm acuzaţia. Nu există vreo probă ca domnul Baciu ar fi săvărsit vreo faptă penală. N-are niciun fel de măsură preventivă. A fost o declaraţie în care a prezentat care e poziţia sa şi, cu siguranţă, se vor continua cercetările, pentru a demonstra că dumnealui e nevinovat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite