Scandal în TVR pe tema Mondialului! Dorin Chioțea îl face praf pe Dan Turturică, șeful instituției

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorin Chioțea, unul dintre prezentatorii TVR din studiourile din București ale Campionatului Mondial din Qatar, i-a atacat dur pe șefii postului public de televiziune, care au ales să mute meciul decisiv dintre Germania și Costa Rica de pe TVR 1 pe TVR Info.

Dorin Chioțea nu ezită să-și critice șefii. Foto Facebook
Dorin Chioțea nu ezită să-și critice șefii. Foto Facebook

Chioțea fost șeful Departamentului Sport din cadrul TVR, dar a demisionat. Rămas în TVR ca simplu jurnalist, el a catalogat drept „rușinoasă” decizia șefului TVR, Dan Turturică, de a muta meciul Germaniei de la CM Qatar 2022 pe TVR Info.

Germania pleacă acasă în urma meciului pe care TVR1 nu l-a avut! În cea mai emoționantă seară de la CM, când Japonia conduce Spania și Costa Rica pe Germania, șefii TVR își bat joc de banul public și transmit pe TVR1 o emisiune cu iz patriotard, trasă de păr, cu dialoguri răsuflate ținute pe podele zgâriate.

”Să vă fie rușine”

Nu așa se respectă România de ziua Țării, doamnelor și domnilor. Țara nu se respectă punând-o pe dra Nadine Vlădescu, clienta tuturor ziarelor de la o vreme, să debuteze fulminant la TVR Cultural din primul minut de emisie.

Nu așa avem grijă de munca oamenilor care țin instituția asta în viață. Iar dl PDG care se crede patron și îia din jurui vor ca noi să tăcem și să înghițim. Dl Dan Turturică și yesmenii care decid asemenea aberații au impresia că au luat instituția pe persoană fizică. Că sunt stăpâni, fără să dea socoteală pentru o investiție strategică, aducătoare de audiență. Să vă fie rușine!”, a fost mesajul lui Dorin Chioțea.

Jurnalistul nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu mai mulți ani, pe când activa la Realitatea TV, el a lăudat public transmisia paradei de 1 Decembrie a rivalilor de la Antena 3. Atunci, el a fost îndepărtat de la postul lui Cozmin Gușă. Culmea, ambele scandaluri au venit chiar de Ziua Națională a României, la ani buni distanță.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite