Primul meci de la CM din Qatar care nu se vede pe TVR 1 sau TVR 2. Ce canal difuzează Germania - Costa Rica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre Germania și Costa Rica, din faza grupelor a Campionatului Mondial de fotbal din Qatar nu se va vedea pe primele două posturi ale Televiziunii Române.

Germania - Japonia FOTO EPA EFE
Germania - Japonia FOTO EPA EFE

Televiziunea Română a decis ca la oră de prime-time să difuzeze pe postul principal un program dedicat Zilei Naționale, „Ora Unirii”, emisiune prezentată de Irina Păcurariu și Toni Grecu. 

Astfel, partida dintre Germania și Costa Rica se va vedea pe TVR Info, în timp ce Japonia - Spania va fi pe TVR 2, ambele întâlniri fiind programate de la ora 21.00. 

Meciurile de la ora 17.00, dintre Canada și Maroc, respectiv Croația - Belgia, se vor vedea pe TVR 1 și TVR 2, la fel ca până acum, din momentul în care a început a treia etapă din faza grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar.

Doi antrenori dați afară după Mondial

Gerardo Martino, selecționerul Mexicului, spune adio naționalei după ce echipa sa a pierdut dramatic calificarea în optimile Cupei Mondiale. Deși a învins Arabia Saudită, selecționata americană a ocupat doar locul 3 în grupă, fiind depășită de Polonia la golaveraj. Martino era selecționerul aztecilor din 2019.

Al doilea antrenor care pleacă este Carlos Queiroz (69 de ani). El părăsește banca Iranului, eliminată încă din faza grupelor în fața Statelor Unite. Asta deși naționala perșilor a făcut un mondial bunicel, trecând cu 2-0 de Țara Galilor, rezultat insuficient pentru calificarea în optimile CM Qatar 2022.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite