Rybakina, norocoasă la Roma: Peste 500.000 de euro câștigați, cu emoții minime

0
Publicat:

Când vor începe meciurile de pe tabloul principal de la French Open 2023, de pe 29 mai, Elena Rybakina (Kazahstan, 23 de ani) trebuie să fie inclusă, în mod obligatoriu, printre marile favorite la trofeu, în proba feminină! Pentru că finalista de la Australian Open 2023 și campioana en-titre de la Wimbledon e, în acest moment, printre cele mai bune jucătoare din circuitul WTA! Pe orice suprafață!

Rybakina

După un sezon de hard, în care a cucerit trofeul la Indian Wells, Rybakina și-a încheiat acum pregătirile pentru al doilea Grand Slam al anului, triumfând, la Roma. Ce-i drept, în finală, a fost norocoasă, fiindcă a profitat de abandonul adversarei, ucraineanca Anhelina Kalinina (47 WTA) renunțând la meci, când era condusă cu 4-6, 0-1, din motive medicale. Așadar, grație triumfului de la Italian Open, Rybakina și-a asigurat un cec, în valoare de 521.754 de euro, cu emoții minime. Oricum, până la partida cu Kalinina, sportiva din Kazahstan a avut un parcurs impresionant, la Roma, trecând, pe rând, de Paolini (65 WTA), Kalinskaya (57 WTA), Vondrousova (70 WTA), Swiatek (1 WTA) și Ostapenko (20 WTA).

După succesul de la Roma, Rybakina va fi, începând de luni, pe locul 4 WTA, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera ei de până acum. La French Open, cea mai bună performanță a Elenei a fost atingerea sferturilor, în 2021. Anul trecut, ea a avansat până în turul III, la Paris, când a fost învinsă de Madison Keys.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite