Ruşine naţională: România a făcut 2-2 cu Insulele Feroe la tineret! Meciul a fost oficial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Stanciu, căpitanul naţionalei de tineret
Nicuşor Stanciu, căpitanul naţionalei de tineret

Echipa naţională de tineret a României, condusă de Emil Săndoi, a reuşit performanţa istorică de a fi egala unei echipe liliputane, Insulele Feroe!

Maestrul necalificărilor, Emil Săndoi, a compromis o nouă campanie încă din startul acesteia. În partida din deplasare cu Feroe, "insularii" au deschis scorul în minutul 29, prin Zacharesian. La pauză, Insulele Feroe conduceau România cu 1-0!

În partea a doua, echipa Under 21 a României a egalat prin fotbalistul stelist Iancu, după care a alergat după golul doi până în minutul 85, când Buş a reuşit ceea ce părea golul victoriei. Doar că la ultima fază a meciului, România a fost egalată de Ingason! Rezultat final, INCREDIBIL, Insulele Feroe - România 2-2!.

A fost primul meci al tricolorilor pentru campania de calificare la EURO 2015, România fiind în grupă cu Germania, Muntenegru, Feroe şi Irlanda.

Băiatul de la Feroe care ne-a marcat gol în minutul 94 se numeşte Poul Ingason şi are DOAR 17 ani. El joacă la echipa Tyoryori, fiind singurul atacant al formaţiei ce ocupă locul 7 din 10 echipe în prima ligă din Feroe. 

49.267 - populaţia Insulelor Feroe (Insula Oilor)

După acest meci, ar trebui ca Emil Săndoi şi toţi cei care conduc federaţia să răspundă cu posturile!

SCUZA PENIBILĂ A LUI SĂNDOI: N-AM VĂZUT JOCUL LUI FEROE PE DVD

Înaintea partidei, Emil Săndoi a invocat o scuză puerilă pentru a justifica un eventual eşec în faţa unui adversar pe care România îl călca în picioare la orice oră şi la orice categorie de vârstă: "Adversarul este o necunoscută pentru noi. Există un protocol la nivelul echipelor naţionale de a face schimb de dvd-uri de meciuri, dar acesta nu a fost respectat de cei din Feroe. De fapt, am primit un dvd, dar cu jocurile generaţiei trecute ale echipei lor de tineret", spunea Săndoi înaintea jocului. 

Echipa României care şi-a trecut în cont acest rezultat ce va rămâne în istoria "neagră" a naţionalei: Brănescu - Bălaşa (Manole 46), Plămadă, Toşca, Creţu - Benzar - Serediuc, Stanciu (căpitan), Cârstocea (Buş 78), Iancu - Ciolacu (Gavra 66). 

CITEŞTE ŞI: EMIL SĂNDOI, OMUL CE RATEAZĂ TOATE CALIFICĂRILE

Unde joacă fotbaliştii români: Brănescu (Juventus Torino), Bălaşa (Viitorul), Plămadă (Rapid Suceava), Toşca (Viitorul), Creţu (CSMS Iaşi), Benzar (Viitorul), Serediuc (Chiajna), Stanciu (transferat de Steaua de la Vaslui), Cârstocea (Viitorul), Iancu (Steaua), Ciolacu (Rapid). 

Au mai jucat: Buş (CFR Cluj), Gavra (Viitorul), Manole (FC Argeş). 

REZULTATELE CATASTROFALE ALE ROMÂNIEI LA UNDER 16

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite