Ronaldo, „turbat“: Gestul care l-a scos din sărite în meciul cu Irlanda a devenit viral VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Portughezul de 36 de ani a avut un meci cu de toate, miercuri seară, contra Irlandei, în preliminariile Mondialului din 2022.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 180 de selecţii în prima reprezentativă, însă, cu siguranţă, va ţine minte mereu partida pe care a bifat-o, miercuri seară, contra Irlandei.

Dincolo de faptul că a fost un meci dramatic, cu un final nebun, care l-a propulsat pe Ronaldo în istorie, după cum „Adevărul“ a scris aici, partida de pe „Estádio Algarve“ a furnizat şi un moment extrem de tensionat.

Concret, înainte ca Ronaldo să rateze penalty-ul din minutul 15, Dara O'Shea a dat, discret, cu piciorul în mingea pe care Cristiano o aşezase cu grijă pe punctul cu var. Acest gest al irlandezului l-a scos din sărite pe starul portughez, care a ripostat lovindu-l pe O'Shea! Acesta şi-a atins însă scopul, în condiţiile în care Ronaldo, nervos, a ratat de la 11 metri. Nu e prima dată când Ronaldo ratează un penalty în tricoul naţionalei. S-a întâmplat şi la Mondialul din 2018, în ultimul meci din faza grupelor, 1-1 cu Iran. Atunci, şutul portughezului a fost reţinut de portarul Beiranvand, în repriza a doua, când Portugalia conducea cu 1-0.

VEZI INCIDENTUL DINAINTEA PENALTY-ULUI RATAT DE RONALDO 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite