Ronaldo „execută” români pe bandă rulantă. Noi victime, după ce Al Nassr i-a dat 8 „boabe” lui Tătărușanu

0
Publicat:

Al Nassr trece printr-o perioadă prolifică, având 4 victorii consecutive în campionatul Arabiei Saudite, din care ultimele 3 contra românilor. Echipa lui Cristiano Ronaldo a învins-o cu 5-1 pe Al Taee, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, apoi i-a umplut poarta lui Tătărușanu, 8-0 cu Abha, iar acum a câștigat pe terenul lui Damac, formația antrenată de Cosmin Contra și la care evoluează Nicușor Stanciu.

Lui Cristiano Ronaldo îi priesc meciurile cu românii. Foto Al Nassr
Lui Cristiano Ronaldo îi priesc meciurile cu românii. Foto Al Nassr

Al Nassr s-a impus ieri cu 1-0 contra lui Damac, grație unui gol marcat în prelungiri de Aymeric Laporte. Stanciu a fost la gazde, însă căpitanul echipei naționale a României a avut o singură ocazie importantă, în prima repriză, când a trimis cu capul pe centrul porții. SofaScore a notat cu 6,7 prestația ”tricolorului”. Al Nassr și-a odihnit starurile pentru meciul de luni, din Supercupa Arabiei Saudite, cu Al Hilal. Cristiano Ronaldo, Sadio Mane și Marcelo Brozovic au început partida pe banca de rezerve, însă au fost introduși pe parcursul reprizei secunde.

Nicușor Stanciu și Cosmin Contra au fost ultimele ”victime” ale lui Al Nassr, formația lui Cristiano Ronaldo demolând în etapele predente pe Al Taee, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf și la care Andrei Cordea a fost titular, apoi pe Abha cu 8-0, în ameble partide portughezul reușind câte un hattrick.

Chiar și așa, Al Nassr e departe de locul 1 în campionat. Al Hilal are un parcurs perfect, cu 25 de victorii și două egaluri în 27 de partide, astfel că e instalată confortabil în fruntea clasamentului, la 12 punte distanță de echipa lui Ronaldo și Mane.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite