Ronaldo arată cum scapă milionarii de dureri: Achiziţie de 18.000 de euro pentru locuinţa sa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Sportivii de elită, care au grijă de sănătatea lor fiind atenţi la cele mai mici detalii, folosesc metode cu adevărat revoluţionare pentru a fi în forma maximă.

Iar Cristiano Ronaldo (36 de ani) i-a fascinat mereu pe colegii şi pe antrenorii săi datorită modului în care are grijă de corpul său. Nu o dată, cei care l-au examinat au ajuns la concluzia că starul portughez are condiţia fizică a unui puşti de 20 de ani.

Dincolo de muncă pură şi de faptul că e un fanatic al pregătirii fizice, Ronaldo acordă o mare atenţie şi procesului de refacere. Care e la fel de important precum efortul depus pe terenul de antrenament sau în sala de forţă. Tocmai de aceea, după cum a scris Daily Mail, starul celor de la Manchester United şi-a achiziţionat un aparat de terapie cu oxigen hiperbaric. 

Chamber

Acesta a costat în jur de 18.000 de euro. Ronaldo a mai avut un astfel de aparat, în trecut, înainte de a reveni, la United. Şi l-a folosit de câte ori a avut dureri şi accidentări minore. De care a scăpat apelând la terapia cu oxigen hiperbaric. Această metodă creşte nivelul de hemoglobină în sânge şi accelerează tratarea leziunilor musculare. 

Crioterapie

Anul trecut, Ronaldo a plătit 60.000 de euro pentru un aparat de crioterapie. Potrivit site-ului centrokinetic.ro, acesta reprezintă utilizarea generală sau locală a temperaturilor scăzute în domeniul medical. Crioterapia se utilizează pentru tratarea diferitelor leziuni articulare sau musculare, primele cazuri în care s-a folosit aceasta metoda de tratament, datand inca din secodul XXVII. Scopul acesteia e de a:

- diminua creşterea şi reproducerea celulară (metabolismul celular),

- de a favoriza supravieţuirea celulară

- de a scădea procesul inflamator

- de a scădea durerea şi a combate spasmele, de a promova vasoconstricţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite