Românii care ne fac de râs la Euro 2024: un hoț, prins de poliția germană. Cazul a ajuns în Bild

0
Publicat:

România a fost admirată de o lume întreagă, după prestația stelară din meciul cu Ucraina. Adevărul a arătat aici, cum fotbaliștii lui Edward Iordănescu, dar și fanii din tribune au fost lăudați la BBC. Din păcate, au fost și români care au „pătat“ acest moment fericit.

Poliția germană are mult de lucru pe durata Euro 2024. FOTO: Facebook
Poliția germană are mult de lucru pe durata Euro 2024. FOTO: Facebook

Unul dintre ei a și primit interdicția de a mai intra pe stadioanele turneului final, cazul său fiind prezentat, pe larg, în acest articol. Iar dacă bărbatul din Urziceni va privi restul competiției la televizor, avem un alt român care a ajuns într-o situație și mai gravă. Pentru că, potrivit Bild, publicație germană citată de gsp.ro, un hoț de buzunare a fost prins, imediat după ce a jefuit un suporter ceh, înaintea meciului Portugalia – Cehia (2-1) de la Leipzig.

Hoțul din România a furat suma de 185 de euro, recuperată, ulterior, de oamenii legii. Împotriva infractorului s-a deschis un dosar penal, potrivit comunicatului dat de poliția din Leipzig.

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Munchen), Belgia – Slovacia 0-1 (Frankfurt)

*Mâine: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16.00)

*Sâmbătă: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22.00)

*26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova)

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB)

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite