Euro 2024 schimbă viața lui Florinel Coman: salariul său în Qatar, dezvăluit de Gigi Becali

0
Publicat:

Euro 2024 schimbă destine fotbalistice! Adevărul a arătat aici primele mutări ale unor jucători români după victoria istorică în fața Ucrainei.

Florinel Coman. FOTO: Facebook
Florinel Coman. FOTO: Facebook

În ceea ce îl privește pe Florinel Coman (26 de ani), faptul că va ajunge în Qatar e un pas înapoi din punct de vedere sportiv, însă unul mare făcut în față din perspectiva câștigului financiar. Pentru că în Orientul Mijlociu, golgheterul campionatului va evolua pentru Al-Duhail, una dintre cele mai bogate formații din micuțul stat din Golful Persic. De altfel, într-o intervenție la Fanatik, patronul Gigi Becali a spus că se bucură chiar pentru plecarea lui Coman în Qatar, având în vedere că jucătorul va ajunge la o viață mai bună din punct de vedere material.

De ce e proastă? (n.r. – vestea plecării lui Coman în Qatar) Lasă, să se ducă băiatul, ia două milioane de euro pe an. Qatarezii de la Duhail ne bagă banii acum, gata. Fiecare să se ducă în treaba lui. Ce, stă Steaua (n.r. - FCSB) în unul, doi sau trei jucători? Face Domnul de te duce şi în primăvara de Champions League“, a spus Becali, dezvăluind valoarea contractului pe care îl va semna Coman după Euro 2024.

Când și unde joacă România la Euro 2024, în grupa E

*17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina 3-0 (Munchen), Belgia – Slovacia 0-1 (Frankfurt)

*Mâine: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16.00)

*Sâmbătă: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22.00)

*26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19.00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19.00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele șase grupe Euro 2024.

Pro TV, Pro Arena și platforma VOYO transmit Campionatul European din Germania. Echipa de comentatori va fi formată din Cristian Pintea, Ion Alexandru, Mihai Dedu și Andrei Grecu.

Lotul României

*Portari: Niță (Gaziantep), H. Moldovan (Atletico Madrid), Târnovanu (FCSB)

*Fundași: Rațiu (Rayo Vallecano), Mogoș (CFR Cluj), Drăgușin (Tottenham), Racovițan (Rakow), Rus (Pafos), Nedelcearu (Palermo), Burcă (Al-Okhdood), Bancu (Universitatea Craiova)

*Mijlocași: Sorescu (Gaziantep), M. Marin (Pisa), Cicâldău (Konyaspor), R. Marin (Empoli), Stanciu (Damac), Șut (FCSB), Olaru (FCSB), Man (Parma), Mihăilă (Parma), I. Hagi (Alaves), Coman (FCSB)

*Atacanți: Drăguș (Gaziantep), Pușcaș (Bari), Alibec (Muaither), Bîrligea (CFR Cluj)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite