Rinat Ahmetov continuă operaţiunea de spălare a propriei imagini şi de depărtare de fostul lui apropiat, Vladimir Putin. Crede că sancţiunile economice îl vor îngenunchia pe dictator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rinat Ahmetov
Rinat Ahmetov

Cunoscut ca un apropiat al ivadatorului Vladimir Putin, oligarhul Rinat Ahmetov este din ce în ce mai vocal împotriva fostului partener şi crede că dictatorul rus ţinteşte toate ţările democratice.

"Ce trebuie să facă lumea pentru a-l opri pe Putin?", a fost întrebarea adresată miliardarului rus, de către Forbes Ucraina. "Putem observa acţiunile comune ale ţărilor din Vest la o scară fără precedent. Le sunt profund recunoscător partenerilor noştri internaţionali pentru asta. Ce altceva mai pot face şi ar trebui să facă? Cred că tot ce le cer Ucraina, poporul ucrainean şi preşedintele Ucrainei.", a răspuns Ahmetov, conform Digi Sport.

"Putin ţinteşte toate ţările care au democraţie, libertate şi independanţă. Aşa că toate ţările libere din această lume sunt potenţiale ţinte. Dacă Ucraina împreună cu susţinătorii ei nu reuşesc să-l oprească pe Putin, nimeni nu ştie ce va urma.", a adăugat Ahmetov, care s-a văzut nevoit să privească neputincios cum averea lui s-a subţiat de la 14 miliarde de dolari la 6 miliarde de dolari în două săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite