Serena Williams a plâns în hohote, la US Open: Scene emoționante după ultimul ei meci VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a încheiat socotelile cu tenisul, după o carieră formidabilă, fiind învinsă în turul III de la US Open, scor 5-7, 7-6, 1-6, de Ajla Tomljanovici (Australia, 29 de ani, 46 WTA).

Serena Williams, copleșită de emoții. FOTO: Twitter
Serena Williams, copleșită de emoții. FOTO: Twitter

A fost un meci-maraton, de 3 ore și 7 minute, în care spectatorii prezenți pe „Arthur Ashe“, peste 23.700, au „jucat“ aproape fiecare minge cu Serena, în încercarea de a amâna, încă o dată, retragerea ei după o cariera stelară. Doar că, după două victorii neașteptate, cu Kovinic (80 WTA) și Kontaveit (2 WTA), a venit eșecul care era inevitabil, când vorbim despre o jucătoare cu doar șase partide în 2022. Dintre care trei pierdute, înaintea duelului cu Tomljanovici.

Așa cum era de așteptat, interviul Serenei Williams, imediat după terminarea partidei, s-a transformat într-unul cu adevărat emoționant. În care au curs lacrimi, atât pe teren, cât și în tribune.

Ce a spus Serena Williams?

*Dumnezeule! Vă mulțumesc din suflet! Ați fost minunați, astăzi. Am încercat... Îți mulțumesc tată, știu că te uiți... (cu vocea tremurând, copleșită de lacrimi) Îți mulțumesc mama. Dumnezeule!

*Vreau să le mulțumesc tuturor celor care sunt aici, tuturor celor care au fost alături de mine de atât de mulți ani, decenii, dumnezeule, decenii! Dar totul a început cu părinții mei. Și ei merită tot, așa că sunt foarte recunoscătoare că am astfel de părinți. Sunt lacrimi de bucurie ce vedeți! Cred, nu știu...

*N-aș fi fost Serena, dacă nu era Venus, așa că îți mulțumesc, Venus! Ea e singurul motiv că Serena Williams a existat, așa că...

*A fost o călătorie minunată. A fost cea mai tare călătorie în care am fost vreodată. Sunt recunoscătoare pentru fiecare fan, care m-a încurajat o dată din tribune, da, pentru că voi m-ați adus în acest punct în care mă aflu acum.

*A fost un meci incredibil (n.r. – Cu Tomljanovici). Chiar jucam din ce în ce mai bine. Ar fi trebuit să încep mai devreme acest sezon (n.r. – a jucat primul meci, abia în iunie). Nu cred că mă voi răzgândi în privința retragerii, dar nu știi niciodată... Chiar nu știu.

VEZI INTERVIUL SERENEI WILLIAMS

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite