Prima reacție a lui Mouratoglou după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patrick Mouratoglou este dezamăgit după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022 , însă este încrezător că rezultatele Simonei vor fi din ce în ce mai bune.

Antrenorul Simonei Halep reacționează după eliminarea sportivei de la US Open FOTO Getty Images
Antrenorul Simonei Halep reacționează după eliminarea sportivei de la US Open FOTO Getty Images

Tehnicianul francez cu origini grecești a afirmat că eliminarea prematură a sportivei noastre a reprezentat o dezamăgire, însă este încrezător că rezultatele Simonei vor fi din ce în ce mai bune, arată hotnews.ro.

„Din păcate, este sfârșitul sezonului nostru din SUA. S-a încheiat cu o mare dezamăgire, imediat după un rezultat grozav - titlul de la Toronto,.

Orice s-ar întâmpla, bine sau rău, ceea ce contează întotdeauna cel mai mult este încrederea în acest proces și sentimentul profund de a face lucrurile potrivite pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Mulțumesc, Simona Halep, pentru că ai dat totul în fiecare zi. Este tot ce ar putea cere un antrenor. Mulțumesc echipă, Arnaud Restifo si Candice.

Mulțumesc tuturor fanilor și în special românilor pentru că au fost incredibil de susținători atât la ​​victorie, cât și la înfrângere. Este timpul să ne pregătim pentru următoarele provocări”, a precizat Patrick Mouratoglou pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite